Почетак Веб технологије Софтвер Мултимедија Контакт

Веб Дизајн

Дизајн статичних и динамичних Интернет сајтова.

Веб Апликације

Пословна решења у Веб окружењу.

Веб Сервиси

Закуп домена, хостинга, e-mail адреса...

Референце

Неки од наших радова...

Веб Апликације

Веб апликације су пословна решења заснована на Веб технологији. То су програми за обраду података слични рачунарским програмима у Windows© окружењу, с том разликом што се извршавају на серверу, а корисници приступају помоћу Веб Browser-а.

Овакве апликације могу да се поставе на Интернет серверу или да раде у оквиру Ваше локалне рачунарске мреже.

Предности оваквих апликација су вишеструке:

Независност од локације и платформе. Приступ је могућ са било ког рачунара који има приступ одговарајућој мрежи (уколико је то Интернет - са било ког места у свету!). То значи да податке можете да обрађујете из канцеларије, са терена, од куће... Такође је небитно да ли на приступном рачунару постоји Windows, Linux, MacOS или неки други оперативни систем. Корисници приступају помоћу корисничког имена и лозинке.

Нема никаквих инсталација. На приступним рачунарима нема потребе ни за каквим инсталацијама посебних програма као што је то случај у Windows© програмима. Сваки рачунар може да приступи систему.

Безбедност података. Како се подаци налазе на серверу, то су они максимално безбедни и не зависе од стања приступних рачунара.

Отвореност система. Могуће је појединим корисницима дозволити преглед само одређених података или приступ само одрећеним деловима. То значи, на пример, да посетиоци Интернет сајта са Веб апликацијом могу да прегледају одређене податке без могућности да виде друге делове или да утичу на њих. Овакав систем функционише кроз вишеструки систем безбедности приступа.

Постоје и многе друге овде непоменуте предности оваквих система.

Уколико имате потребе или интересовања обратите нам се за даља упутства.

Време пројектовања и цене оваквих система зависе од сложености.

Copyright АгенцијаМИ © 2010. All rights reserved. Број посета: 105976